Акція ТРИВАЄ! 1-Day Acuvue Moist 1 упаковка + 10 лінз у подарунок.

Акція ТРИВАЄ! 1-Day Acuvue Moist 1 упаковка + 10 лінз у подарунок.
7 липня 2021 р. 900 перегляд(ів)
Акція ТРИВАЄ! 1-Day Acuvue Moist 1 упаковка + 10 лінз у подарунок.

Друзі! Чудова новина!

Акцію на гідрогелеві лінзи щоденної заміни 1-Day Acuvue Moist - купи одну упаковку (30шт) і отримай у подарунок ще 10 лінз - ПРОДОВЖЕНО.

Також памятайте, щоб ваші очі були ще більш зволожені і комфорт тривав увесь день користуйтеся зволожуючими краплями. У нас ви можете придбати самі топові краплі у світі контактних лінз:

 - Зволожуючі краплі Avizor Moisture Drops  - призначені для зволоження та змащування поверхні і ока, і контактної лінзи. До складу входить гіалуронат натрію високого ступеню очищення, цей зволожуючий компонент ніби створює комфортну захисну плівку на лінзі.
Детальніше ...

 - Зволожуючі краплі Piiloset BioDrop MD - ці очні краплі для сухих і чутливих очей є джерелом природної вологи, що не містить консервантів. Фізіологічний склад цих очних крапель допомагає стабілізувати слізну рідину, і оскільки очні краплі не містять консервантів, вони підходять для чутливих очей і можуть використовуватися доволі часто. 
купити
Детальніше...

Щоденні лінзи - це чудове рішення для літніх відпусток, басейну чи дитячого табору. Просто щодня одягаєте нову лінзу!

 - Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe - це нові одноденні cилікон-гідрогелеві контактні лінзи з технологією HydraLuxe мають інноваційний дизайн з поліпшеною мережею сльозових молекул, які об'єднуються зі сльозовою плівкою ваших очей, зволожуючи лінзи протягом всього дня.  Особливий матеріал - тіафільний силікон - дозволить очам «дихати», забезпечуючи 98% кисню для очей. 
Детальніше...